Instalati flash player

Requirements

Sanatate, Incredere, Speranta

MEDIURG

Noutati

Rezultate Online

 


» Tel: 0244-517965

» E-mail: office@mediurg.ro

Cauta in site

Noutati

Noutati

Toggle Transfer cetatean strain de la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca la Aeroportul Otopeni. - Postat in ( 1 )
transfer.jpg

Serviciul de Ambulanta Mediurg a realizat in aceasta dupa-amiza transferul unui cetatean strain de la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca la Aeroportul Otopeni. Pacientul transferat a suferit o fractura de coloana vertebrala. Echipa MEDIURG a fost ajutata in finalizarea cu succes a transferului de o echipa medicala din Germania care a fost preluata de la Aeroport. Multumiri si felicitari pentru incheierea cu succes a actiunii medicale de azi, 15.07.2017.

Toggle Stadionul "Ilie Oana" - Ploiesti: Juventus Bucuresti cu Dinamo B - Postat in ( 1 )
meci1.jpg

Meci greu pe stadionul "Ilie Oana" din Ploiesti: Juventus Bucuresti cu Dinamo Bucuresti. Asistenta medicala a acestui meci de fotbal a fost asigurata de Serviciul de Ambulanta Mediurg impreuna cu voluntarii ASB ROMANIA. Multumim organizatorilor si echipei medicale !

Toggle Serviciul de Ambulanta Mediurg, 11 iulie 2017, Ploiesti-Romania. - Postat in ( 1 )
pit.jpg

 La solicitatea unui coleg medic din Pitesti a fost realizat in regim de urgenta un transport medicalizat asistat pentru un pacient-barbat de 67 ani. Starea pacientul a fost grava iar transportul s-a realizat cu pacient intubat, protezat respirator cu aparat de ultima generatie tip MEDUMAT. Pacientul a fost predat in conditii bune catre Serviciul de Terapie Intensiva al Spitalului de Urgenta din Pitesti. Multumim si felicitam echipa medicala pentru profesionalismul de care a dat dovada.

Toggle Competitie sportiva hipica pe HIPODROMUL PLOIESTI - Postat in ( 1 )
hipo1.jpg

Singurul de acest fel din Romania, cu o istorie zbuciumata de aproape 50 de ani, nascut dupa demolarea celui din Bucuresti, in anul 1960. Primul Derby de Trap a avut loc in 1961. CENTRUL MEDICAL MEDIURG, prin SERVICIUL DE AMBULANTA asigura de fiecare data asistenta medicala la cursele de Trap. Multumim echipelor medicale pentru profesionalismul de care dau dovada.

Toggle Noile ambulante achizitionate de Serviciul de Ambulanta MEDIURG 2 - Postat in 24.06.2017 ( 1 )
ambulantenoi2.jpg

Fiecare din cele 4 ambulante reprezinta o sansa la viata pentru pacientii nostri. Multumim tuturor celor care au facut posibila aceasta investitie si felicit echipa minunata de ambulantieri cu care am mers la drum !

Toggle Noile ambulante achizitionate de Serviciul de Ambulanta MEDIURG - Postat in 24.06.2017 ( 1 )
proba22.jpg

Noile ambulante achizitionate de Serviciul de Ambulanta MEDIURG au ajuns acasa, in Romania. Am traversat Europa pe o distanta de 2500 km, timp de 3 zile, cu povestile inerente unui astfel de drum. 

Toggle hidden 6
Toggle hidden 7
Toggle hidden 8
Toggle hidden 9

Traducere Google

Romanian English

Grup Mediurg

mediurg intl 1
levinhaus
leodora1
asbromania

 

sigla sfanton noua 200x31

Autentificare